Продукцію Кулінарного центру МХП тепер маркують спеціальним знаком експертного контролю. Він свідчить, що продукт пройшов усі етапи експертної екосистеми Кулінарного центру.
Про це повідомили в МХП.
Кулінарний центр – осередок кулінарної експертизи з широкими можливостями для HoReCa. На цій локації зосереджені потужності всіх етапів створення нового продукту.
Щоб на упакові з’явився знак експертного контролю, продукт проходить кілька важливих етапів:
– департамент створення любові споживачів вивчає співвідношення попиту і пропозиції на товари й послуги на ринку;
– шеф-кухарі розробляють рецептуру на демонстраційних кухнях;
– технологи індустріалізують виробництво продукту;
– на виробництві піци, індустріальній кухні чи в технологічному цеху виготовляються тестові партії;
– у лабораторії сенсорного аналізу оцінюють якість продукту за допомогою органів чуття людини;
– лише після отримання успішних результатів продукт запускають у виробництво.
Як повідомлялося, МХП відкрив навчальний «Мʼясомаркет», де готують мʼясних сомельє.
Discussion about this post