Бренд «Пирятин» представив перший продукт у своїй безлактозній лінійці: твердий сир «Король сирів» 50% жиру.
Про це повідомили в групі компаній «Молочний альянс», якій належить бренд.
Безлактозний твердий сир «Король сирів» зі смаком пряженого молока створений на основі класичного однойменного сиру, в якому лактоза розщеплена за допомогою спеціально підібраного ферменту. Він стане ідеальним доповненням до сендвічей, гамбургерів, страв із макаронних виробів, м’яса й овочів.
«Введення в асортимент безлактозного твердого сиру зумовлене вимогами ринку, ‒ розповіла маркетинг-директорка ГК «Молочний альянс» Наталя Гринь. ‒ Останні роки попит на безлактозну продукцію в Україні зростає. Безлактозні сири легко засвоюються організмом людини. Саме тому безлактозна продукція популярна не тільки серед тих, хто не сприймає лактозу, а й тих, хто любить смачні й легкі сири».
Безлактозний сир «Король сирів» не містить антибіотиків, штучних барвників чи будь-яких домішок.
Новинка виробляється на Пирятинському сирзаводі в двох видах фасувань: брикеті вагою 160 г і слайсах вагою 150 г.
Як повідомлялося, Херсонський маслозавод почав виробляти безлактозний сир.
Discussion about this post