У Миколаєві поступово стабілізується вартість продуктів харчування. Вище середніх залишаються ціни на м’ясо та молочну продукцію, а от овочі і деякі сезонні товари, які є на складах, можна придбати за цінами, наближеними до довоєнних.

Про це розповів перший віцемер Віталій Луков, інформує Миколаївська міська рада.

«Ви пам’ятаєте вартість картоплі 30 гривень і більше. Зараз ми маємо вартість картоплі близько 10 гривень і менше навіть, тому тут ми маємо певну стабілізацію. Паніка якась пройшла, тому що і вона навіть впливала. Тому борщовий набір майже не змінився, а в деякій мірі навіть дещо здешевшав, окрім м’яса, — зазначає у коментарі Віталій Луков.

Оскільки Миколаїв прифронтове місто і багато фермерів не ризикнули саджати цьогоріч городину, можуть подорожчати молоді овочі.

Щодо м’яса — попитом серед миколаївців користується свинина та курятина. Вона збільшилась у вартості на 10-20 гривень за кілограм. 

Молочна продукція частково зникла з полиць супермаркетів, а та що лишилась неприємно вражає ціною. Причина — втрата виробничих потужностей на Херсонщині та в Баштанці. 

Серед продуктів, що додали в ціні найбільше також борошно і соняшникова олія.

Предыдущая статьяЧим живе районний центр Баштанки після масивних обстрілів
Следующая статьяЗа минулу добу на Миколаївщині зареєстрували 13 пожеж

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь